Το “OLYMPASSMARK” στο Regional Growth Conference 2023

Το 11ο συνέδριο Regional Growth Conference (RGC) διοργανώθηκε από την Εφημερίδα Πελοπόννησο στην Πάτρα και έλαβε χώρα από τις 16-18 Μαρτίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το “OLYMPASSMARK” δεν θα μπορούσε να λείπει από το συνέδριο, καθώς στο τέλος της πρώτης ημέρας του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα αθλητική ενότητα με τίτλο: “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Αθλητισμός: Πως τα Αθλητικά Σωματεία μπορούν να αναπτύξουν και να δώσουν ώθηση επιτυχώς σε πρακτικές ΕΚΕ για την Κοινωνία;” 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη θεματική ενότητα συμμετείχαν εξαιρετικοί ομιλητές όπως:

  • κ. Γεώργιος Μαυρωτάς, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της Γ.Γ.Α.
  • κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Ολυμπισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος
  • κ. Βαγγέλης Λιόλιος, Πρόεδρος της ΕΟΚ
  • κα Αλεξάνδρα Πάλλη-Γιαννακοπούλου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. CSR Hellas, Μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
  • κ. Θανάσης Παπαδημητρίου, CEO της “ΕΥΖΗΝ
  • κ. Βασίλης Τουντόπουλος, Ιδρυτής & CEO της MPDO,
  • κ. Παναγιώτης Τσάκαλος, Διευθυντής της ICAP Greece

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις απο τους ομιλητές πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης ενότητας σε τομείς που αφορούσαν κυρίως τον Αθλητισμό, την Κοινωνία και την Οικονομία. Η συζήτηση μεταξύ των ομιλητών του πάνελ προσπάθησε να δώσει απαντήσεις για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να έρθει η ανάπτυξη της κοινωνίας μέσα από τον Αθλητισμό.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την θεματική ενότητα, στην οποία οι κύριοι Δημήτρης Νικολακόπουλος και Βασίλης Τουντόπουλος, παρουσίασαν το καινοτόμο εργαλείο αυτο-αξιολόγησης των Αθλητικών Σωματείων “OLYMPASSMARK”.

Scroll to Top
Skip to content